Aktuellt – april 2020

Månadsinformation om bland annat digital föreningsstämma

Föreningsstämman blir digital

Med anledning av risken för smittspridning av covid -19 tittar vi på möjligheten att erbjuda den som vill att följa föreningsstämman på distans via digital lösning. Den som önskar kommer också kunna närvara fysiskt. Närmare information om hur detta går till kommer i kallelsen till föreningsstämman.

Motioner till stämman – sista datum 23 april

Ordinarie föreningsstämma hålls den 27 maj. Motioner till stämman ska vara styrelsen tillhanda senast den 23 april. Maila till kontakt@rickombergakulle.se

Tvättstugan som blir lägenhet

Tvättstugan är nu ombyggd till lägenhet och besiktigad. Det som återstår är att mura igen de fönster som ska sättas för samt att genomföra den administration som krävs med upplåtelse av lägenheten. Mer om detta kommer till föreningsstämman.

Takrenovering

Den första etappen i takrenoveringen är slutbesiktigad och takpannorna håller på att läggas. Bedömningen är att projektet blir klart i tid. De som ska få taken utbytta i nästa fas kommer inom kort att informeras.

Ändringar i Com Hems tv-leveranser

Com Hem har tidigare meddelat att de går över till att sända tv-kanaler helt digitalt, vilket påverkar den som har en äldre tv-apparat. Information om detta har gått ut i brevlådorna. Nu har Com Hem meddelat att övergången skjuts upp till den 8 september. Man har alltså fram till dess på sig att kontrollera att ens tv-mottagning är digital. Med anledning av covid -19 har de också beslutat att tillfälligt göra det möjligt för alla som tittar digitalt att kostnadsfritt se kanalerna BBC World, CNN, Expressen TV och Al Jazeera English.