Aktuellt – mars 2021

Månadsinformation om bland annat trädgårdsgrupp och digital föreningsstämma

Efterlyses: trädgårdsintresserade

Innergården börjar äntligen bli klar, men det återstår det roligaste – att göra den grön och fin med buskar och planteringar. Vi efterlyser nu dig som är intresserad av att ingå i en trädgårdsgrupp. Det krävs inte några kunskaper på expertnivå, det enda som behövs är att du har lite idéer och intresse av att göra det lite finare här i området.

Om du kan tänka dig att ingå i gruppen, hör av dig till kontaktmailen,  kontakt@rickomberakulle.se.

Digital föreningsstämma den 27 maj

Årets föreningsstämma kommer att hållas den 27 maj. Eftersom pandemin fortfarande pågår kommer den att bli digital, precis som förra året. Boka datumet redan nu i kalendern.

Vill du vara med i styrelsen?

Vid kommande föreningsstämma ska det som varje år väljas en styrelse, och som vanligt behöver vi fylla på med nya krafter, då ett par av de nuvarande styrelsemedlemmarna inte vill kandidera för en ny period.

Att sitta med i styrelsen är både lärorikt och intressant, och ger en konkret möjlighet att vara med och driva och påverka hur föreningen och vårt boende ska utvecklas i framtiden. Kan du tänka dig att sitta i styrelsen, har förslag på någon annan, eller vill veta mer om vad styrelsearbete innebär är du välkommen att höra av dig till kontaktmailen, kontakt@rickombergakulle.se.